A tetőfelmérés

Rengetegszer tapasztaljuk, hogy valaki az oldalunkon egy kommentben vagy üzenetben odaböki, hogy “van 100 nm tetőm, mennyi a fedés/átfedés” stb… ÍGY NEM TUDUNK ÁRAJÁNLATOT ADNI! A tetőfelmérés és kivitelezés egy komplex folyamat és minden tető lehet más és más és ami a legfontosabb, hogy az igények sem egyformák! Kérjük azokat akik minket szeretnének megbízni azzal, hogy tetőjüket mi varázsoljuk újra azok olvassák el részletesen ezt a “tájékoztatót”!

A tetőfelmérés és megrendelés folyamata:

Cserepes lemez, trapézlemez vagy falcolt tető kivitelezés esetén sincs másképp a tetőfelmérés, mint a cserépfedésnél. Az árajánlatot megelőzően egy komplex rendszerben történik a tetőfelmérése, az anyag kiírása, megrendelése és végül a tető kivitelezése.

1. Telefonos egyeztetés: Természetesen először fel kell mérni a tetőfedés igényeket, sajnos nem tudunk az alapján ajánlatot adni, ha a megrendelő csupán annyi információt ad meg, hogy „ Van egy 200nm tetőm mennyibe kerül a fedés?” Telefonon leegyeztetünk néhány alapinformációt, például a tetőfedés a folyamatát, illetve egy időpontot a tetőfelmérésre.

2. Ingyenes tetőfelmérés: Adott időpontban kollégánk személyesen méri fel a kivitelezésre váró tető méreteit és állapotát. Nem tudunk más ember vagy szakember rajzai vagy elmondása alapján árajánlatot adni, mivel ha az adott személy hibázott, akkor az ostor rajtunk csattan.

3. Árajánlat elkészítése: A tetőfelmérést követően, kiszámolunk mindent pontosan, nem pedig hasra ütés szerűen bemondunk egy árat. Egyszerűbb cserepes lemez tetőformák esetén ezt, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.

4. Tetőanyag megrendelése: Ha a tetőárajánlat megfelelő volt, akkor minden az anyagmegrendeléssel indul.

5. Tetőanyag kiszállítása a helyszínre: Ha a szükséges cserepes lemez anyag megérkezett telephelyünkre, akkor kiszállító kollégánk, felkeresi Önt, hogy egyeztessenek egy időpontot, amikor az anyagot ki tudjuk szállítani a megrendelés helyszínére. Ez azért szükséges, mert csak abban az esetben tudunk kivitelező csapatot a tetőre szervezni, ha az anyag már ott van a kivitelezési helyszínen.

6. Kivitelezés: Természetesen a fő pont az új cserepeslemez tető/trapézlemez tető vagy falcolt tetőfedésTetőfedő Budapest Kollégáink nem egyik napról a másikra fognak megjelenni, hogy jöttünk tetőt csinálni. Természetesen mindent előre leegyeztetünk és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a megrendelővel telefonon, ha esetleges kérdések vagy problémák merülnek fel.

Cserepes lemez tetőfedés, bádogos, tetőfelújítás és tető javítás Budapesten, költséghatékony árakkal!