Melyek azok a vitathatatlan érvek, melyek a cserepes lemezes tető mellett szólnak?

– Olcsó. Magyarok vagyunk, hagyjuk a mellébeszélést! A cserepes lemezes tető számú, vitathatatlan és kikerülhetetlen előnye az, hogy az ára a töredéke bármilyen más tetőfedő anyagnak. Az árkülönbséget pedig tovább növeli, ha a munkadíjat is hozzászámoljuk. Hiszen a felrakás lényegesen kevesebb munkát is igényel! Ha gondolja, ne is olvasson tovább, a cserepes lemez az Ön tökéletes választása, ha a lehető legkevesebbet szeretné költeni a tető felújítására!

– Könnyű. A cserepes lemez akár tízszer könnyebb is lehet, mint egy kerámia, vagy beton cserép. Ezáltal olcsóbb lehet akár a szállítása is, illetve egyszerűbb a felrakása.

– Nem terhel. Némiképpen az előző érvből következik, hogy a cserepeslemez ideális. Sőt, sokszor az egyetlen megoldás lehet olyan helyzetekben, amikor a tetőt nem szabad terhelni. Például ráépítésnél, alacsony hajlásnál, vagy íves szerkezetnél.

A cserepes lemez tető időtállósága

– Strapabíró. Nem törik, nem repedezik, sok mindent kibír.

– Ideális esetben nem szükséges karbantartani sem, a modern bevonati rendszerének köszönhetően.

– Előre legyártható. A cserepes lemezek általában már méretre vágva kerülnek az új tulajdonosukhoz. Így rengeteg zajtól és portól megkíméljük magunkat és a szomszédjainkat. Valamint rengeteg időt és munkadíjat takarítunk meg!

Nem szükséges új szerkezet

– Nem kell új tetőszerkezet. Amennyiben úgy ítéljük meg a tetőfelújító szakembereinkkel egyeztetve, nem kell újra lécezni sem! A cserépnek teljesen más tetőszerkezet kell. A cserepeslemez azonban általában megelégszik a régivel! Óriási megkönnyebbülés ez nem csak a pénztárcánknak. De a szemetes konténernek, a szomszédjainknak és az idegeinknek is!

– Ráépíthető a régi tetőfedő anyagra is. A cserepes lemezt akár egy az egyben is rátehetjük a régi tetőre. Így nehezebben fog beszakadni, illetve még kevesebb munkát igényel a felrakása.

– Változatos. Rengeteg színárnyalatban kapható, így valószínűbben találjuk meg a homlokzat stílusához leginkább megfelelő színt. Kevésbé lesz unalmas, jobb kedvre fog deríteni, ha ránézünk. A cseréppel ellentétben itt szinte bármilyen szín lehetséges, gyakran látni például zöld, kék, piros, vagy éppen szürke cserepeslemez tetőt is.

Láthatjuk tehát, hogy a cserepeslemez sok esetben ideális megoldás lehet.

Ne szégyelljük tehát, ha kevesebb pénzünk van. Hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egy olcsóbb megoldással rosszabbul is járunk! Ráadásul sokkal valószínűbb, hogy nem kell hitelt felvenni a felújításhoz. Amely pedig egy megváltás lehet minden család számára. Nyaralókhoz, kisebb értékű ingatlanokhoz is optimális megoldás lehet a cserepeslemezes tetőfedő. Hiszen a teljes felújítás is elképzelhető egy hat számjegyű összegből is akár. Sokszor a kevesebb több, és így van ez a cserepes lemezzel is! Válasszuk hát bátran! Bádogozás árak, bádogos árak itt!