BEMUTATKOZÁS

BEORNA KFT


Cég bemutatkozása

ÜDVÖZÖLJÜK A BEORNA KFT. HONLAPJÁN!

Szeretnénk Önt bevezetni a problémamentes tetők világába! Cégünk vállalja tetőjének teljes felújítását, átfedését, csarnokok építését, falcolt tetők kivitelezését, díszmű bádogos munkák készítését I. osztályú minőségben! Felkészült szakember csapatunk minden igényt kielégítő tetőfedés szolgáltatást nyújt az Ön számára. (Cserepeslemez tetők készítése, Bádogozás Budapest, Bádogos Budapest, Bádogozás árak, bádogos árak kedvezően

Kérje ingyenes tetőfelmérésünket! 

Munkatársunk az ország bármely pontján személyesen felkeresi és ajánlatot készít az Ön tetőjének átfedéséről. Ingyen! Cégünk fő tevékenysége a cserepeslemez tetőfedések készítése! Magas minőségben, kiváló alapanyagokból, elérhető áron! Küldetésünk hogy Önnek jó, esztétikus és biztonságos (jégverés, szélvihar stb.) tető kerüljön a feje fölé.

Cserepeslemez tetők készítése, Bádogos Budapest, Bádogozás Budapest

Bádogos Budapest, Bádogozás Budapest, bádogozás árak, bádogos árak


Bádogozás, bádogos

bádogozás napjainkban már egy elismert szakma lett és kijelenthető, hogy hatalmas szerepe van jelen korunkban. Nem létezik ugyanis olyan építmény ahol nélkülözni tudnák egy bádogos munkáját. Hosszú évek lefolyása alatt megszerzett tudással olyan kifinomult megoldásokat tudnak véghez vinni a fémlemezek megmunkálásával, hogy azok még a mai napig sem helyettesíthetőek ehhez hasonló megoldással, vagy csak sokkal magasabb árak és kompromisszumok mellett

Bádogos, Bádogos árak

bádogos szakmája, nem csupán ereszcsatornák, lefolyócsövek, szegélyek kivitelezésével és elhelyezésével foglalkozik, hanem, régi és új típusú kiselemes fedésekkel, homlokzatburkolásokkal és lemezfedésekkel is. A bádogos munka az, amely képes alkalmazkodni bármilyen építészeti stílushoz vagy éppen korhoz. Lehet ez tradicionális vonalvezetés, akár modern építészet, a lemez alakíthatósága a kulcs és egy hozzáértő és profi bádogos szakember.

Bádogozás - Bízza egy profi bádogos szakemberre!

bádogozás folyamata elsőre talán nem tűnik annyira bonyolult munkának, azonban mégsem javasoljuk, hogy egy bádogos szakember nélkül kezdjen neki a különböző bádogos feladatoknak. Rengeteg apró részletre kell ugyanis odafigyelni, amelyek figyelmen kívül hagyásával az épület vízelvezetése láthatja kárát. Nagyon lényeges észben tartani, hogy az épület működőképes vízelvezetése a megfelelően kivitelezett bádogozáson alapszik. Szerencsésebb esetben az elázott fal csupán foltos lesz és csúnya, de rengeteg esetben a vakolat maga is tönkre mehet és ezzel a házunk beázását okozhatjuk általa. A beázás egyéb kellemetlen következménye a penészesedés, amely nem csupán esztétikailag mutat csúnyán, de az egészségre is negatív hatással van, hiszen a levegőbe kerülő penészgombák belélegezve allergiás reakciót válthatnak ki. Ha szeretné megőrizni egészségét, és nem szeretné, hogy otthona falai idő előtt elhasználódjanak, akkor bízza a munkát egy bádogos szakemberre!

Bádogos munkatársaink rengeteg éves tapasztalatukkal a hátuk mögött, precízen készítik elő és építik be a bádogos tartozékokat. A bádogos munka által létrehozott kiegészítők nem csupán megóvnak a beázástól, és más kellemetlen problémától, de az épület esztétikai értékét is pozitívan befolyásolják.

Tetőfedő, tetőfelújítás, tetőjavítás

Bádogozás árak, bádogos árak, Bádogos Budapest, bádogozás Budapest, Cserepeslemez tető készítése!

Lindab-tető árak

Bádogos, Bádogozás Budapest kedvező árak!

Szerződött partnerei vagyunk a Polmetal Pruszynski Kft.-nek, amely Magyarország cserepes lemez és trapézlemez gyártói élvonalába tartozik, széles termékpalettájával, kimagaslóan magas minőségű alapanyagok felhasználásával és szakértői csapatával.

 

“BÍZZA RÁNK TETŐJÉT, MINŐSÉGET ADUNK CSERÉBE!”

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT LINDAB-TETŐ FEDÉSRE ITT !

Bádogozás árak, bádogos árak, Bádogos Budapest, bádogozás Budapest, Cserepeslemez tető készítése!