Blog

A cserepes lemez új élete: Cserepeslemez Felrakása!

A cserepes lemez új élete: Cserepeslemez Felrakása!


A cserepes lemez napjainkban ismét reneszánszát éli, hiszen egyre több, frissen felújított, fiatalos házon alkalmazzák tetőfedésként, tetőfedő eszközként.

A cserepes lemez árak Budapesten ráadásul megfizethetők, illetve a cserepes lemez felrakás is megoldható már profi, tapasztalt szakemberek segítségével, egy komplex szolgáltatás keretében.

A cserepeslemez árak Budapesten már annyira barátiak, hogy a cserepes lemezes tetőfedést bátran javasolhatjuk akár az egyedül élő nagymamának is – különösen, ha azt nézzük, hogy neki személyesen egyetlen nehezebb tárgyat sem kell megmozdítania, hiszen ma már mindent el tudnak intézni helyette a szakemberek.

A cserepes lemezt a kedvező árak miatt egyre többször látjuk már nyaralókon, illetve irodaházakban, csarnokokban.

Ha csak teheti az ember, igyekszik cserepeslemezre cserélni a régi házak palatetőjét, hiszen a cserepeslemez nemcsak modern és fiatalos tetőfedő anyag, de a cserepeslemez árak jelenleg az egyik legkedvezőbbnek számítanak a tetőfedés piacán.

A cserepes lemez egyik leginkább vonzó tulajdonsága a fiatalok körében a széles színválaszték. A cseréppel ellentétben a cserepes lemez ugyanis számos trendi, vidám, hangulatos és fiatalos színárnyalatban is beszerezhető, tökéletesen kiegészítve így a homlokzat, a kerítés vagy a kert színeit az ifjabb generációnál.

A racionálisan gondolkodó idősebbeknél egyrészt a verhetetlen cserepes lemez árak lehetnek meggyőzők, másrészt pedig számos egyéb gyakorlati szempont szól a cserepeslemez felrakás, a cserepes lemezes tetőfedés mellett.

A cserepes lemez azért népszerű tetőfedő anyag, mert egyrészt nagyon könnyű, nem terheli a tetőt, másrészt a cserepeslemez nem szívja magába a nedvességet a cseréppel ellentétben, így kevésbé van kitéve a fagykároknak, nem mohásodik és tovább tudja megőrizni újszerű állapotát.

Ilyenformán a cserepes lemez tiszta és esztétikus tetőfedő megoldásnak is tekinthető.

Sokak számára lehet még különösen fontos a cserepes lemez azon tulajdonsága, hogy gyorsan elkészülhet a cserepes lemezes tetőfedés.

Amikor például gyorsan kellene beköltözni a házba és haladni kellene a felújítással, esetleg éppen akkor, amikor valamilyen sajnálatos káresemény miatt megsérült a tető, esetleg már beázás is fenyegeti a házat, akkor óriási segítség lehet az, hogy az előre legyártott cserepes lemez szinte pillanatok alatt hadrendbe állítható, néhány munkanap alatt pedig akár már a tetőn is lehet.

A cserepes lemez hátrányaként általában azt szokták megemlíteni, hogy például eső esetén hangos lehet. Akit azonban zavarna esetleg ez a kissé kellemetlen zajhatás, ők sokat tehetnek ellene megfelelő alá-fóliázással és szigeteléssel.

Így pedig a cserepes lemez szinte egyetlen hátránya könnyedén kiküszöbölhető, illetve a hagyományos tetőfedő eljárásokhoz képesti különbség minimalizálható.
Cserébe viszont annyi előnnyel rendelkezik a cserepeslemez, hogy a kiváló ár-érték arány és a könnyű felrakás miatt továbbra is verhetetlen marad más tetőfedő anyagokkal szemben.

Nem véletlenül beszélhetünk tehát arról, hogy a cserepes lemez reneszánszát éli, új életre kelt. Érdemes újra felfedezni ezt a költséghatékony, gazdaságos, könnyű, praktikus és gyorsan hadrendbe állítható tetőfedő anyagot, hiszen ma már számos fiatalos színben és kivitelben is elérhető, így a modern otthonoknak is esztétikus kiegészítője lehet!