<

Blog

A tetőfelújítás, cserepes lemezes tetőfedés tudnivalói!

Egy új tetőfedés alapos megszervezettséget és megtervezést igényel. Mind a tetőszerkezetet illetve, mind a fedőanyagot kiválasztva, mind pedig a tetőfedő szakember által kínált árak is befolyásolja a tetőkészítés költségét. Hiszen egyetlen tető sem hasonlít egymásra, ezáltal minden tetőépítés és tetőfelújítás folyamata különböző kalkulációt igényel, hogy az ügyfél maximális tervezési biztonságot tudhasson be magának.

Tetőfelújítás Budapesten, kedvező tetőfedés árakkal!

Új tetőfedés vagy egy egy esetleges tetőjavítás során érdemes megfontoltan figyelmet fordítani a tető felületi mérete, a tetőfedő anyag anyagszükséglete, a szigetelés, a régi anyagok bontása és szállítása, továbbá a lehetséges állami támogatásokra és egyéb kritériumokra is. A tető precíz megtervezése alkalmával számos apró részletet kell figyelembe vennünk, például, hogy milyen formájú tetőt fedünk. A fedőanyag cserepeslemez vagy esetleg más legyen?

És akkor most vegyük is át miért érdemes cserepes lemez tetőt választani és mi is ennek a folyamata! A cserepeslemezek előnyös tulajdonságait csak akkor használhatjuk ki, ha a szállítás és a felszerelés alkalmával is szakszerű módon, szakemberek felkeresésével dolgozunk. Blogbejegyzéseink között megismerheti a cserepeslemez felrakása során esedékes legfontosabb lépéseket, a szükséges segédanyagokat, eszközöket és kiegészítőket is.

Tetőfedés Budapesten, kedvező cserepeslemez árak biztosításával!

A következő szempont cserepeslemez megfelelő kiszállítása. A cserepes lemezek szállítása alkalmával az erre a célra használatos jármű és a megfelelő rögzítés a legfontosabb. Ha a lemezek a nem megfelelő szállítás következtében megsérülnek, az a garancia elvesztésével is járhat. Lényeges, hogy a cserepeslemez felhelyezése alkalmával is az ahhoz szükséges felszereléssel és a megfelelő számú szakemberekkel szükséges elvégeztetni, ez a helyzet egy Lindab-tető Budapest területén történő kivitelezése során is. Ha a lemezeken karcolás vagy dörzsölés keletkezik, mi tetőjavítás keretében kijavíthatjuk a hibát.

A szállítást követően jön a cserepeslemez rögzítése. Fontos a tökéletes alépítmény kialakítása. A cserepeslemezek rögzítése  a lemezek fajtájától függően egymástól megfelelő távolságban rögzített, impregnált falécekre történik, csavarozás használatával. Ezeket a léceket ellen lécekre rögzítjük, amelyekkel egyszerre az alattuk elhelyezett tetőfóliát is rögzítjük a szarufához. Ez az alépítményként funkcionáló rács nem csupán fából, de acélból is kivitelezhető, szegecseléses rögzítés segítségével.

Tetőjavítás Budapest területén, válasszon minket ha kedvező cserepes lemez árakat szeretne!

Majd beszéljünk a cserepeslemez vágásáról és szereléséről. A lemezek vágásához elektromos vibrációs vagy löketollókat, lemezvágókat, továbbá kézi vágóollót lehetséges alkalmazni. Nem szabad olyan szerszámokat használnunk, amelyek a vágás során hőt bocsátanak ki. A szerelés alkalmával a tetőn csak puha talpú cipőben lépkedhetünk, csakis a hullámok közötti mélyedésekben lépkedve.

Cserepes lemez Budapest területén, megfizethető tetőjavítás árak kínálatával!

A gazdasági épületek tetőfedése során, az olyan épületekben, ahol például állatokat tartanak, különösen agresszív környezeti hatásokra számíthatunk, amelyek megrövidíthetik a tetőfedés folyamatok élettartamát. Ezért lényeges nagyon, hogy ezek a helyiségek megfelelő ventillátoros rendszerrel rendelkezzenek.  A cserepes lemezből készült tető karbantartása miatt is keressen minket bizalommal. Ettől eltérő állagmegóvási eljárásokat nem igényelnek a cserepeslemez tetők, de lényeges, hogy a lehullott levelek és az ipari por rendszeresen el legyen távolítva. Ha Lindab-tető megépítésén gondolkozik, akkor válassza cégünket!

Cserepeslemez Budapesten, érdeklődjön a kedvező tetőfelújítás árakról elérhetőségünkön!