Blog

Amikor még véletlenül se válassza a cserepes lemezt

Cserepes lemez árak

Vannak,akiknek nem fontosak azok az előnyök, melyek a cserepes lemez beépítésével járnak.

Lássuk tehát, kik azok, akiknek még véletlenül sem ajánljuk a cserepes lemezt:

Sznoboknak,akiknek nem számít a pénz. 

Akiknek nagyon sok pénze van, és mindegy nekik, hogy az mire megy el. Akik nem akarnak spórolni sem az építkezés vagy a felújítás árán és a munkadíjon, illetve akiknek az is másodlagos, hogy a cserepes lemez árak milyen alacsonyak. Akiknek tehát csak a látszat számít – ami persze egyáltalán nembiztos, hogy jobb képet mutat majd, mint ahogyan azt elképzeltük  –, a hasznosság, praktikusság és a spórolás egyáltalán nem.

Vaskalaposaknak. Akik mindig mindenből ugyanazt akarják, amit már legalább három generációval ezelőtt is mindenki használt. Akik csak arra esküsznek, ami szerintük már jól bevált. Akik nem hisznek a fejlődésben, a tudományban, akik nem ismerik el a feltalálók, a fejlesztők munkáját. Akik szerint egy újabb, modernebb fejlesztés sohasem lehet jobb egy régi, bevált megoldásnál. A mottójuk: „járt utat járatlanért el ne hagyj!”. Ha rajtuk múlna, a Földet még mindig laposnak gondolnánk és az okos nőket boszorkányoknak titulálnánk.

Birkáknak,unalmasaknak. Akiknek nem számít, hogy minden ház ugyanúgy néz ki az utcában, mi több: a faluban vagy a városban is. Akik nem szeretnek kilógni a sorból, nem szeretik az egyedi, különleges, vérfrissítő, fiatalos megoldásokat. Akiket nem zavar, hogy a házuk ugyanolyan, mint a nagymamájuké, vagy a százéves szomszéd nénié. Akik engedelmesek, szolgalelkűek, és akik mindig azt csinálják, amit a többség mond nekik, akkor is, ha ismernek annál sokkal jobb és olcsóbb megoldást. A jó kisfiúknak, a jó kislányoknak, anyuci kicsi kedvenceinek.

Szürkéknek. Akik még azt sem szeretnék, hogy jobb színben tűnjenek fel a társaiknál. A cserepes lemez ugyanis számtalan érdekes, változatos színárnyalatban is kapható, melyek üde színfoltot jelenthetnek a többi szürke, egységes háztető között.

Manager típusú embereknek, akik mindent maguknak szeretnének megszervezni. Azoknak, akiknek rengeteg ideje és energiája van, és mindezt csakis az építkezés körüli sürgés-forgásban kívánják hasznosítani. Akiknek fontos, hogy a – sokszor teljesen ugyanolyan – anyagok közül maguk válasszák ki a számukra tökéleteset. Akik szeretnek cipekedni, fuvarozni, munkát felügyelni napokig, és persze idegeskedni és későn járni haza. Akik a munkahelyen megszokott buzgóságukat nem tudják a magánéletben sem félretenni.

Remetéknek. Akiket nem várotthon senki. Nincsen sem kutyájuk, sem macskájuk, de még aranyhörcsögük sem. Nem kérdezgetik sem a gyerekei, sem a párja, hogy mikorra ér haza. Nem tördeli érte senki a kezét otthon aggódva, hogy vajon mi történhetett vele. Nincsen családja, nincsenek barátai, nincsen hobbija, de még kertje sincs. Aki nem tud mit kezdeni azzal a rengeteg szabadidővel, amit az általunk szervezett munkafolyamattal tud szerezni.

Ha valamelyik leírás illik tehát Önre, kérjük, ne válassza a cserepes lemezt, hanem fáradjon más szolgáltatókhoz!

Ha viszont Ön nem ilyen ember, akkor a cserepes lemez az Ön tökéletes választása! Keressen bennünket bátran!