Blog

Amikor még véletlenül se válassza a cserepes lemezt

Cserepes lemez árak

Vannak,akiknek nem fontosak azok az előnyök, melyek a cserepes lemez beépítéséveljárnak.

Lássuktehát, kik azok, akiknek még véletlenül sem ajánljuk a cserepes lemezt:

Sznoboknak,akiknek nem számít a pénz. Akiknek nagyon sok pénze van, és mindegy nekik, hogy az miremegy el. Akik nem akarnak spórolni sem az építkezés vagy a felújítás árán és amunkadíjon, illetve akiknek az is másodlagos, hogy a cserepes lemez árak milyenalacsonyak. Akiknek tehát csak a látszat számít – ami persze egyáltalán nembiztos, hogy jobb képet mutat majd, mint ahogyan azt elképzeltük  –, ahasznosság, praktikusság és a spórolás egyáltalán nem.

Vaskalaposaknak. Akik mindigmindenből ugyanazt akarják, amit már legalább három generációval ezelőtt ismindenki használt. Akik csak arra esküsznek, ami szerintük már jól bevált. Akiknem hisznek a fejlődésben, a tudományban, akik nem ismerik el a feltalálók, afejlesztők munkáját. Akik szerint egy újabb, modernebb fejlesztés sohasem lehetjobb egy régi, bevált megoldásnál. A mottójuk: „járt utat járatlanért el nehagyj!”. Ha rajtuk múlna, a Földet még mindig laposnak gondolnánk és az okosnőket boszorkányoknak titulálnánk.

Birkáknak,unalmasaknak. Akiknek nem számít, hogy minden ház ugyanúgy néz ki azutcában, mi több: a faluban vagy a városban is. Akik nem szeretnek kilógni asorból, nem szeretik az egyedi, különleges, vérfrissítő, fiatalos megoldásokat.Akiket nem zavar, hogy a házuk ugyanolyan, mint a nagymamájuké, vagy a százéves szomszéd nénié. Akik engedelmesek, szolgalelkűek, és akik mindig aztcsinálják, amit a többség mond nekik, akkor is, ha ismernek annál sokkal jobbés olcsóbb megoldást. A jó kisfiúknak, a jó kislányoknak, anyuci kicsikedvenceinek.

Szürkéknek. Akik még azt semszeretnék, hogy jobb színben tűnjenek fel a társaiknál. A cserepes lemezugyanis számtalan érdekes, változatos színárnyalatban is kapható, melyek üdeszínfoltot jelenthetnek a többi szürke, egységes háztető között.

Managertípusú embereknek, akik mindent maguknak szeretnének megszervezni. Azoknak, akiknekrengeteg ideje és energiája van, és mindezt csakis az építkezés körülisürgés-forgásban kívánják hasznosítani. Akiknek fontos, hogy a – sokszorteljesen ugyanolyan – anyagok közül maguk válasszák ki a számukra tökéleteset.Akik szeretnek cipekedni, fuvarozni, munkát felügyelni napokig, és perszeidegeskedni és későn járni haza. Akik a munkahelyen megszokott buzgóságukat nemtudják a magánéletben sem félretenni.

Remetéknek. Akiket nem várotthon senki. Nincsen sem kutyájuk, sem macskájuk, de még aranyhörcsögük sem.Nem kérdezgetik sem a gyerekei, sem a párja, hogy mikorra ér haza. Nem tördeliérte senki a kezét otthon aggódva, hogy vajon mi történhetett vele. Nincsencsaládja, nincsenek barátai, nincsen hobbija, de még kertje sincs. Aki nem tudmit kezdeni azzal a rengeteg szabadidővel, amit az általunk szervezettmunkafolyamattal tud szerezni.

Ha valamelyikleírás illik tehát Önre, kérjük, ne válassza a cserepes lemezt, hanem fáradjonmás szolgáltatókhoz!
Ha viszontÖn nem ilyen ember, akkor a cserepes lemez az Ön tökéletes választása! Keressenbennünket bátran!