Lindab-tető

Beorna Kft.

Pruszynszki tető, lindab-tető Budapest, lindab-tető árak


2002. július 18-án alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként a Polmetál Pruszynski Kft.  A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő anyagok gyártásában.

Ez a cég elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepes lemezeket gyárt és forgalmaz. Kiváló minőségű termékeket ajánlanak, amelyet többéves garanciával támasztanak alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgoznak.

Lindab-tető, Lindab-tető árak, Lindab-tető Budapest


Nagyon széles palettában kínálnak cserepes lemez tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagokat. A lemeztermékekre 10-15 év garanciát vállalnak, amelyek élettartama horganyzott lemez esetén 25 év, 50µm festett lemez esetén 40-50 év.

A PRUSZYNSKI tető a fontos alkotóeleme a cserepes lemez. Sajátossága, hogy a PRUSZYNSKI tető mintázata, igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához is. Tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acél lemezből készülnek, nagy terheléseket bírnak, nem repedeznek, nem törnek. Fontos tudnivaló, hogy a PRUSZYNSKI tető kialakítása,  már 14 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható. Ismerje meg a cserepes lemez előnyeit. Lindab-tető Budapest.

A Lindab-tető! Megbízható lindab-tető Budapest


A Lindab alapítói 1959-ben egy kis bádoglemez-gyártó műhely működését indították el a svédországi Lindhultban. 
 
A műhely működését később áthelyezték Båstadba, amely Svédország déli részén, a Bjäre-félszigeten helyezkedik el. A Lindab azóta a világ különböző részeire kiterjesztette tevékenységét, és jelenleg 31 országban, több mint 125 helyszínen képviselteti magát.
 
A Lindab részvényeit 1984-ben hivatalosan is jegyezni kezdték a svéd, majd 1992-ben a dán tőzsdén. Később, 2001-ben a Lindab Intressenter AB kivásárló cégen keresztül a Ratos AB kivásárolta a Lindabot a tőzsdékről, a Skandia Liv és a Sjätte AP-fonden vállalatokkal együtt. Az anyavállalat 2006. májustól Lindab International AB néven folytatta tovább tevékenységét. A Lindab 2006. december 1-én visszatért a stockholmi tőzsdére, és a részvényeit ismét jegyezni kezdték.

A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.  Lindab-tető Budapest
 
A stockholmi OMX tőzsdén LIAB néven jegyzett, 32 országban jelen lévő és mintegy 5 100 főt foglalkoztató Lindab Group forgalma 2015-ben 7 589 millió svéd korona volt. Az ipari szegmens az értékesítés 80, míg a lakossági  építőipari piac az értékesítések 20 százalékát teszik ki. Lindab-tető Budapest

Lindab-tető Budapest, Lindab-tető árak, Lindab-tető Budapest

A PRUSZYNSKI tető, kiegészítőivel együtt gazdaságosan gondoskodnak a ház és a lakói tökéletes védelméről, biztonságos és tartós tető kialakítása a ház állagának megóvása szempontjából stratégiai kérdés. Ez az elv vezérli a PRUSZYNSKI tető fejlesztőit is, akik innovációikkal egyre megbízható és gazdaságos termékeket kínálnak az építtetők, illetve a tetőfelújítók számára.

A PRUSZYNSKI tető tulajdonosa, évtizedekre mentesül a jelentősebb karbantartási munkálatok elvégeztetésétől és annak költségeitől, azaz élvezheti a tartósság biztonságát. Lindab-tető cikkek.

Ismerje meg jobban a Beorna Kft. munkatársait, referenciáinkat, nézze meg videóinkat, és kérjen árajánlatot tetőfedésre!

Lindab-tető Budapest, Lindab-tető árak, Pruszinsky tető


Lindab-tető, Lindab-tető árak, Lindab-tető Budapest