Cserepes lemeztetők

Cserepes lemeztetők

Cserepes lemeztetők

Mire is használható  a cserépmintás lemez? Cserepes lemeztetők
 


Az általunk forgalmazott cserepes lemezeket általában magánlakások tetőzetére alkalmazzák. diagonális dilatációs késséggel fel tudja
venni a faszerkezet által rárótt negatív terheket. A cserepes lemeztetők nm súlya 5kg, amely jelen pillanatban a legkönnyebb tetőfedő anyag a magyar építőiparban, ugyanis az oly gyakran elterjedt kisméretű palával fedett tetők átfedésére, az egyetlen olyan anyag, ami semmilyen plusz súlyt nem ró a tartó szerkezetekre illetve az építmény falazatára és alapjára se. Ez által elkerülhető az oly sokszor jelentkező falrepedések, amelyek a kisméretű palával fedett tetők átfedése után (pl. cserép (50kg/nm)) rendszerint jelentkezik a magánlakásokban. Tovább gyarapítja erényeit az esztétikus megjelenés, amely megszólalásig hasonlít a nagy súlyú cseréptetők küllemére.


Mennyire strapabíró ?
A sima horganyzott lemez 80-100 év élettartamot is elér, amit csak fokoz az általunk forgalmazott lemezeknek a 25 mikronos poliészter festék bevonata. Ezáltal roppant tartós és esztétikus tető és egyéb felületet lehet készíteni.


Előnyei:
Előnyére szolgál a gondozás mentesség (nem kell mosni nem tapad meg a moha …stb.), esztétikus színes felület, és a szerkezeti mobilitás ugyanis roncsolás mentesen oldható kötésekkel van rögzítve(csavarozással).Bármilyen karbantartó vagy javítási munkálatoknál egyszerűen elvehető a helyükről és ugyan úgy visszahelyezhetők.Az általunk forgalmazott színek széles repertoárjával állunk megrendelőink rendelkezésére. Tetőfedés, lindab-tető szolgáltatás !


Garancia:

Magyarországon egyedül álló 20 év garanciát vállalunk az általunk forgalmazott cserepes és trapéz lemezekre. Ha többet szeretne megtudni a  garancia feltételeiről akkor klikk ide!Termékeink ÉMI tanúsítvánnyal rendelkeznek.


Cserepes lemeztető árak nagyon kedvezően. Cserepes lemeztető árak felől érdeklődjön kollégáinknál.