LINDAB-TETŐ

BEORNA KFT

LINDAB-TETŐ, LINDAB-TETŐ ÁRAK, LINDAB-TETŐ BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKÉN

PRUSZYNSKI TETŐ, LINDAB-TETŐ, CSEREPES LEMEZ

2002. július 18-án alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként a Polmetál Pruszynski Kft.  A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő anyagok gyártásában.

Ez a cég elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepes lemezeket gyárt és forgalmaz. Kiváló minőségű termékeket ajánlanak, amelyet többéves garanciával támasztanak alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgoznak.

Tetőfedő, tetőfelújítás, tetőjavítás

LINDAB-TETŐ, LINDAB-TETŐ ÁRAK, LINDAB-TETŐ BUDAPEST

NAGYON SZÉLES PALETTÁBAN KÍNÁLNAK CSEREPESLEMEZ TETŐFEDŐ ÉS MENNYEZETI BURKOLÓANYAGOKAT. A LEMEZTERMÉKEKRE 10-15 ÉV GARANCIÁT VÁLLALNAK, AMELYEK ÉLETTARTAMA HORGANYZOTT LEMEZ ESETÉN 25 ÉV, 50ΜM FESTETT LEMEZ ESETÉN 40-50 ÉV.

A PRUSZYNSKI tető a fontos alkotóeleme a cserepes lemez. Sajátossága, hogy a PRUSZYNSKI tető mintázata, igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához is. Tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acél lemezből készülnek, nagy terheléseket bírnak, nem repedeznek, nem törnek. Fontos tudnivaló, hogy a PRUSZYNSKI tető kialakítása,  már 14 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható. Ismerje meg a cserepeslemez előnyeit. 

LINDAB-TETŐ, LINDAB-TETŐ ÁRAK, LINDAB-TETŐ BUDAPEST


PRUSZYNSKI tető, kiegészítőivel együtt gazdaságosan gondoskodnak a ház és a lakói tökéletes védelméről, biztonságos és tartós tető kialakítása a ház állagának megóvása szempontjából stratégiai kérdés. Ez az elv vezérli a PRUSZYNSKI tető fejlesztőit is, akik innovációikkal egyre megbízható és gazdaságos termékeket kínálnak az építtetők, illetve a tetőfelújítók számára.

A PRUSZYNSKI TETŐ TULAJDONOSA, ÉVTIZEDEKRE MENTESÜL A JELENTŐSEBB KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOK ELVÉGEZTETÉSÉTŐL ÉS ANNAK KÖLTSÉGEITŐL, AZAZ ÉLVEZHETI A TARTÓSSÁG BIZTONSÁGÁT. LINDAB-TETŐ CIKKEK.

Bádogos, bádogozás Budapest 

ISMERJE MEG JOBBAN A BEORNA KFT. MUNKATÁRSAIT, REFERENCIÁINKAT, NÉZZE MEG VIDEÓINKAT, ÉS KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT TETŐFEDŐRE !

Hívjon minket most!