Cserepes lemez

Beorna Kft.

Cserepeslemez, cserepeslemez árak, cserepeslemez Budapest, cserepeslemezek


A cserepeslemez termékünket kifejezetten úgy terveztük, hogy jó használati tulajdonságokkal jellemzett terméket állítsunk elő, a gazdaságosság egyidejű kihangsúlyozása mellett. Ezért a Beorna cserepeslemez termékünket főként beruházási célokra ajánljuk, és olyan vevők részére, akik a termék kiválasztásánál elsősorban az árból indulnak ki.

Kedvező cserepeslemez árak!

A cserepeslemez megrendelések teljesítésénél figyelembe vesszük a tetőfelület egyes síkjainak a méreteit, hogy minimalizáljuk az anyagveszteséget.

Napjainkban nagyon trendi tetőfedő anyag a gazdaságos, könnyű, tiszta, és könnyen szerelhető cserepeslemez. Ennek a típusú tetőfedő anyagnak a súlya elenyésző a szokásos cserepes megoldással összehasonlítva. Mivel ez az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak, így tökéletes választás lehet tetőfelújításkor. Gyorsan, és egyszerűen válthatja le régi palatetőjét a szinte pehelykönnyű cserepeslemezekre, mely nem csak biztonságosabb, de manapság már nagyon sokféle színben és formában is kapható a szaküzletekben. Cserepeslemez árak, cserepeslemezek kedvezően, cserepeslemez Budapest.

A cserepeslemez korszerű, tartós, a hagyományos megjelenést és a fejlett gyártási technológiát egységbe forrasztó termékek. Minden részletükre kiterjedő kidolgozottságuk az otthon minden oldalán mutatják szépségüket. Alacsony, mindössze 5 kg/m² tömegük párban gyors szerelhetőségükkel alkalmassá teszik őket nem csak az új, hanem a felújított tetők fedésére is. Minden megrendelés teljesítésénél figyelembe vételre kerülnek az egyes tetőszegmensek méretei, hogy minimális legyen az anyagveszteség. Cserepeslemez árak, cserepeslemezek, cserepeslemez Budapest.

A cserepeslemez határozottan kiemelkedik a többi közül. Határozott vonalai és magas homlokú mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző hagyományos súlyosságot kölcsönöznek számára. Nyers, de egyben szép, szolid, de egyben könnyed, fenséges, de egyben elérhető. Nem véletlenül ez az egyik legközkedveltebb tetőfedő anyag az ingatlan tulajdonosok körében, melyről sokat olvashatnak a kedves érdeklődők blogunkban, vagy akár szakmai fórumokban is. Cserepes lemez árak felől érdeklődjön kollégáinknál.

Cserepeslemez Budapest, cserepeslemezek


Látogassa meg blog cikkeinket, és érdeklődjön a cserepeslemez árak iránt!

Cserepeslemezek, cserepeslemez Budapest, cserepeslemez árak

Mire is használható  a cserépmintás lemez? Cserepes lemeztetők

Az általunk forgalmazott cserepes lemezeket általában magánlakások tetőzetére alkalmazzák. diagonális dilatációs késsége fel tudja
venni a faszerkezet által rárótt negatív terheket. A cserepes lemeztetők nm súlya 5kg, amely jelen pillanatban a legkönnyebb tetőfedő anyag a magyar építőiparban, ugyanis az oly gyakran elterjedt kisméretű palával fedett tetők átfedésére, az egyetlen olyan anyag, ami semmilyen plusz súlyt nem ró a tartó szerkezetekre illetve az építmény falazatára és alapjára se. Ez által elkerülhető az oly sokszor jelentkező falrepedések, amelyek a kisméretű palával fedett tetők átfedése után (pl. cserép (50kg/nm)) rendszerint jelentkezik a magánlakásokban. Tovább gyarapítja erényeit az esztétikus megjelenés, amely megszólalásig hasonlít a nagy súlyú cseréptetők küllemére.

Mennyire strapabíró ?
A sima horganyzott lemez 80-100 év élettartamot is elér, amit csak fokoz az általunk forgalmazott lemezeknek a 25 mikronos polieszter festék bevonata. Ezáltal roppant tartós és esztétikus tető és egyéb felületet lehet készíteni.

Előnyei:
Előnyére szolgál a gondozás mentesség (nem kell mosni nem tapad meg a moha …stb.), esztétikus színes felület, és a szerkezeti mobilitás ugyanis roncsolás mentesen oldható kötésekkel van rögzítve(csavarozással).Bármilyen karbantartó vagy javítási munkálatoknál egyszerűen elvehető a helyükről és ugyan úgy visszahelyezhetők.Az általunk forgalmazott színek széles repertoárjával állunk megrendelőink rendelkezésére. Tetőfedés, lindab-tető szolgáltatás !

Garancia:
Magyarországon egyedül álló 20 év garanciát vállalunk az általunk forgalmazott cserepes és trapéz lemezekre. Ha többet szeretne megtudni a  garancia feltételeiről akkor klikk ide!Termékeink ÉMI tanúsítvánnyal rendelkeznek.


Cserepes lemeztető árak nagyon kedvezően. Cserepes lemeztető árak felől érdeklődjön kollégáinknál.