Cserepes lemez

Beorna Kft.

Cserepes lemez, cserepes lemez árakA cserepes lemez termékünket kifejezetten úgy terveztük, hogy jó használati tulajdonságokkal jellemzett terméket állítsunk elő, a gazdaságosság egyidejű kihangsúlyozása mellett. Ezért a Beorna cserepes lemez termékünket főként beruházási célokra ajánljuk, és olyan vevők részére, akik a termék kiválasztásánál elsősorban az árból indulnak ki.Cserepes lemez árak kedvezően


A cserepes lemez megrendelések teljesítésénél figyelembe vesszük a tetőfelület egyes síkjainak a méreteit, hogy minimalizáljuk az anyagveszteséget.


Napjainkban nagyon trendi tetőfedő anyag a gazdaságos, könnyű, tiszta, és könnyen szerelhető cserepes lemez. Ennek a típusú tetőfedő anyagnak a súlya elenyésző a szokásos cserepes megoldással összehasonlítva. Mivel ez az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak, így tökéletes választás lehet tetőfelújításkor. Gyorsan, és egyszerűen válthatja le régi palatetőjét a szinte pehelykönnyű cserepes lemezre, mely nem csak biztonságosabb, de manapság már nagyon sokféle színben és formában is kapható a szaküzletekben.

A cserepes lemez korszerű, tartós, a hagyományos megjelenést és a fejlett gyártási technológiát egységbe forrasztó termékek. Minden részletükre kiterjedő kidolgozottságuk az otthon minden oldalán mutatják szépségüket. Alacsony, mindössze 5 kg/m² tömegük párban gyors szerelhetőségükkel alkalmassá teszik őket nem csak az új, hanem a felújított tetők fedésére is. Minden megrendelés teljesítésénél figyelembe vételre kerülnek az egyes tetőszegmensek méretei, hogy minimális legyen az anyagveszteség. Cserepes lemez árak

cserepes lemez határozottan kiemelkedik a többi közül. Határozott vonalai és magas homlokú mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző hagyományos súlyosságot kölcsönöznek számára. Nyers, de egyben szép, szolid, de egyben könnyed, fenséges, de egyben elérhető. Nem véletlenül ez az egyik legközkedveltebb tetőfedő anyag az ingatlan tulajdonosok körőben, melyről sokat olvashatnak a kedves érdeklődők blogunkban, vagy akár szakmai fórumokban is. Látogassa meg blog cikkeinket, és érdeklődjön a cserepes lemez árak iránt !


Cserepes lemez, cserepes lemez Budapest, cserepes lemez árak