Melyek a cserepes lemezes tető 8 legfontosabb előnye?

Amikor a tetőfedés típusa kerül szóba, sokan sajnos csak egyetlen cserepes lemezes tető megoldást tartanak üdvözítőnek. Ez pedig a klasszikus cserép. Pedig a legtöbb esetben jobb megoldás lenne a cserepes-lemez, avagy a tető. Ebben az írásunkban segítünk választani. Azaz felsoroljuk Önnek a cserepes-lemez 8 előnyét a klasszikus cseréppel szemben.

1., Tartós. Sokan azért tartanak a cserepes lemeztől, mert úgy gondolják, nem állja ki eléggé az idő próbáját. Pedig az árához viszonyítva, a tartóssága is jó. A Lindab-tetőt nem kell gyakrabban cserélni, mint amilyen gyakran egy átlagos család felújítja a házát, a Lindab-tető vagy cserepes lemez átlagos élettartama ugyanis 30-40 év.

2., Esztétikus. Ugye, hogy Önnek is számít, hogy az új tetőfedés legyen szép látvány, hogy mosolyogjunk mindig, amikor kilépünk a házból? A mai modern technológiának köszönhetően a cserepes-lemezek sokkal szebbek. Messziről már nehezen lehet őket megkülönböztetni a vadonatúj cseréptől.

3. Modern. A cserepeslemez a régi házakat újjá varázsolja, az újaknak pedig segít megőrizni a szépségét. A cserepes-lemezből készült tetőfedés tökéletesen illik. Akár olyan, új építésű házakra is, melyeknek összképét a hagyományos cserép rontaná. Ide tartoznak a könnyűszerkezetes házak is.

4., Legyen jó színben. A tetőfedés színe illeszkedjen a homlokzathoz, valamint a ház és a kert színvilágához. A cserepes-lemezek esetén rengeteg szín közül lehetséges kiválasztani a leginkább megfelelőt. A hagyományos cserép ugyanis színben sem illik mindenhová.

Cserepes lemezek az esztétikus megjelenés érdekében!

5., Nem unalmas. Ha végig megyünk egy átlagos utcasoron, szinte mindenhol hagyományos cserepet látunk. Ettől azonban még egyáltalán nem jön meg a kedvünk a hagyományos cserép választásához. Hiszen azt látjuk, hogy ezek a cserepek már rosszul állnak, el vannak mozdulva, mohásodnak, elszíneződtek. Esetleg eltörtek vagy hiányoznak. Ha cserepes-lemezt választunk, nem csak hogy elkerüljük ezeket a problémákat. De a mi tetőfedésünk egy üde színfolt is lesz az utcában a többi ház között.

6. Nem mohásodik. A cserepes lemez avagy tető nem szívja meg magát vízzel, mint a hagyományos cserép. Az esővizet lepergeti magáról a cserepes-lemez. A vízhatlan külső bevonatának köszönhetően. Ezáltal pedig, számtalan más egyéb előny mellett azt is elérhetjük. Mégpedig azt, hogy a cserepes-lemezünk nem fog mohásodni sem.

7. Bárki megrendelheti a tetőfedés-cserét, sőt az anyagbeszerzés fáradalmai sem Önt terhelik. Ha idős rokonunk lakik egyedül a házban például, akkor sem kell a szervezésen aggódni. Hiszen – a hagyományos tetőcsere során megszokott eljárással ellentétben – cégünk a munkafolyamat összes lépését. Így az anyag beszerzést is önállóan elvégzi, így a nagymamánknak egyetlen cserepet sem kell megemelnie.

Takarékoskodjon a segítségükkel!

8. Takarékos. Nem tagadjuk, és nem is szégyelljük ezt: a cserepes lemez töredékébe kerül a hagyományos cserépnek. Főleg, ha a munkafolyamat költségeit is számoljuk. Már pedig, ha valamit kis pénzből is ugyanolyan jól meg lehet oldani, miért ne tennénk úgy?

Láthatjuk tehát, hogy van olyan lehetőség, mellyel rengeteg időt, pénzt és idegeskedést takaríthatunk meg. Ráadásul ugyanolyan jó, ha nem jobb is, mint a hagyományos cserép. Érdemes tehát alaposan meggondolni, hogy melyik tetőfedő anyagot válasszuk, hiszen a cserepes lemezzel sokat spórolhatunk. Szebb végeredménnyel. Bádogos Budapest, bádogozás Budapest!

Hívjon minket most!