A tetők fedése egészen az alapoktól a kivitelezésig!

A tetőfedés egy nagyon összetett folyamat, ráadásul a házépítés alfája és omegája is egyben. Hiszen, ha rosszul készítik el a tetőt, akkor nemcsak a tető károsodik az időjárás viszontagságai következtében. Hanem a tető alatt lévő többi szerkezeti elem is. Amennyiben már lakók lakják az ingatlant, akkor pedig a bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak is károsodhatnak a beázás következtében. Ennek elkerülése érdekében érdemes minőségi szakembergárdát kiválasztani. Akik garanciát vállalnak az általuk elkészített munkálatokra.

Ahhoz, hogy a házra födém kerüljön, együtt kell dolgoznia az ácsnak, a tetőfedőnek és a bádogosnak. A tetőszerkezetet faszerkezet esetén az ács készíti, a tetőhéjazást és a kiegészítő szerkezeteket (pl. lécezés, fóliaterítés) a tetőfedő készíti. A kiegészítő bádogos szerkezetek, a fémlemez-fedés, fallefedések és ereszcsatorna készítése pedig a bádogos feladata. Egyértelműen látszik, hogy ez valódi csapatmunka, mely csapat tagjai egymás tevékenységét segítve, egymás munkáját egészítik ki. A végső cél egy kiváló minőségű, beázástól mentes épület kialakítása.

tetőfedéssel foglalkozó szakemberek vállalják a tetők teljes felújítását, igény esetén átfedését, csarnokok építését, díszmű-bádogos munkák kivitelezését, falcolt tetők készítését. Amennyiben első osztályú alapanyagokból készül a tető, abban az esetben nagyobb a garancia a tartós tetőszerkezet kivitelezésére. Bádogozás, bádogos Budapest!

Az épületről alkotott összbenyomást nagyban befolyásolja a ház teteje. Ezért a költségkeret és az egyéni igények mellett elengedhetetlen a műszaki és utcaképi követelmények figyelembe vétele. Nagyon sokféle dizájnos tetőfedő anyagot árulnak már az erre szakosodott építőipari vállalkozások.

A jó használati tulajdonságokkal rendelkező, esztétikus Beorna cserepes lemez kiváló ár-érték arányt képviselnek a tetőfedő anyagok piacán, versenyre kelhetnek velük a Pruszynski és Lindab tetők. Ezek a tetőfedő anyagok magas minőségű, kiváló alapanyagokból készülnek, viszont az áruk meglepő módon elérhető a hétköznapi emberek számára is.

A tetőfedéssel foglalkozó cégek, vállalkozások nagyon igényesek a munkájukra és a megrendelők elégedettségének biztosítására. Egyrészt a mutatós munka jó cégér lehet, másrészt egy jól megcsinált tető akár életük végéig kiszolgálhatja a ház lakóit.

Az igazi elhivatott tetőfedők küldetésüknek tekintik, hogy jó minőségű, esztétikus és a természeti kihívásoknak ellenálló, biztonságos tetőket építsenek a megrendelők megelégedésére.

Az agilis, tetőfedéssel foglalkozó cégek az ország egész területén elérhetőek, szakembereik bárhová elmennek felmérni az igényeket, elkészítik a szükséges kalkulációkat, tetőfedőanyagokat ajánlanak, akár bemutatótermék láthatóságával segítik a jövendőbeli megrendelők választását. Szélvihar vagy jégverés okozta károk esetén pedig jó megoldásokat tudnak javasolni a háztulajdonosoknak. Cserepeslemez itt!

A proaktív cégünk képzett szakembergárdával, kiváló csapattal várja a megrendelők igényeit, így teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az igényes megrendelőknek.